Convocatòries de premsa

Roda de premsa
L'AMBICI ARRIBA A BADALONA
Dilluns 27 de març, a les 10.30 hores, l'AMB presentarà les primeres estacions de l'AMBici, el servei de bicicleta compartida metropolitana, a Badalona. El sistema, que ja s'està instal·lant i que es posarà en marxa el mes d'abril en aquest municipi, suposa un nou impuls per potenciar i facilitar opcions de mobilitat sostenible a la metròpolis de Barcelona.

L'AMBici, cofinançat amb fons Next Generation, va activar-se a finals de gener als 6 primers municipis metropolitans (Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern). Ara, s'ha començat a implantar a la resta dels 15 municipis on està previst el servei (Badalona, Castelldefels, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans). En total, comptarà amb 2.600 bicis elèctriques i 236 estacions.

L'acte anirà a càrrec del vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, i l'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

RECORDATORI
Dia: Dilluns 27 de març de 2023
Hora: 10.30 h
Lloc: Estació de metro de Llefià. Adreça: Av. d'Amèrica/Ronda Sant Antoni de Llefià. Badalona. 

Per confirmar assistència a l'acte:

Premsa AMB: Marina Muñoz- 607.31.69.41- mmunoz@amb.cat