Xarxes de grimpar en diversos parcs

| Subject: Parks

Les xarxes de grimpar són ideals per al joc d'infants de 6 a 12 anys

Durant els mesos d'abril i maig s'han instal·lat als parcs del Tramvia, Can Gorgs, Torreblanca i de les Aigües, uns nous elements per grimpar que completen les àrees de joc.

Les xarxes per grimpar són ideals per al joc dels infants de 6 a 12 anys i, per tant, complementen la funció d'altres elements adreçats a canalla més petita, de manera que es cobreix una franja d'edat més àmplia. Aquestes estructures faciliten el treball de psicomotricitat, el joc comunitari i el joc a diferents alçades.

Diverses instal·lacions

En el cas del parc del Tramvia (en l'àmbit de Tiana) i el parc de Can Gorgs no hi havia àrea de jocs. Amb aquest element s'inicia l'adequació de zones per al joc dels infants que enriquirà els seus usos i també els beneficis socials per als ciutadans.

Al parc de Torreblanca la incorporació d'aquest element ha format part de la redistribució dels jocs existents que s'han associat a la Jugatecambiental, i s'ha creat tot un context de joc educatiu per al públic familiar que és assidu al parc.

A més d'aquesta nova incorporació, en el parc de les Aigües, s'ha reubicat la zona de jocs infantils a prop de la Casa de les Aigües. D'aquesta manera s'ha dotat de recursos aquesta zona de gran afluència de públic, ja que al voltant d'aquest conjunt arquitectònic tenen lloc nombroses activitats educatives i de divulgació del seu patrimoni històric. 

Related documents
Related links
Related facilities
  • Imatge del parc
    Municipalities:
    Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
    Inauguració:
    2005
    Superfície:
    95.938,68 m2
  • Imatge del parc
    Municipalities:
    Montcada i Reixac
    Inauguració:
    1992
    Superfície:
    35.533,70 m2
  • Parc del Tramvia
    Municipalities:
    Montgat, Tiana
    Inauguració:
    2001
    Superfície:
    61.994,93 m2
  • Parc del Bosc de Can Gorgs
    Municipalities:
    Barberà del Vallès
    Superfície:
    32.347 m2
Where
Marker
Parc del Tramvia
Marker
Bosc de Can Gorgs
Marker
Torreblanca
Marker
Parc de les Aigües