Xarxes de grimpar en diversos parcs

Volver

| Tema: Parques

Les xarxes de grimpar són ideals per al joc d'infants de 6 a 12 anys


Durant els mesos d'abril i maig s'han instal·lat als parcs del Tramvia, Can Gorgs, Torreblanca i de les Aigües, uns nous elements per grimpar que completen les àrees de joc.

Les xarxes per grimpar són ideals per al joc dels infants de 6 a 12 anys i, per tant, complementen la funció d'altres elements adreçats a canalla més petita, de manera que es cobreix una franja d'edat més àmplia. Aquestes estructures faciliten el treball de psicomotricitat, el joc comunitari i el joc a diferents alçades.

Diverses instal·lacions

En el cas del parc del Tramvia (en l'àmbit de Tiana) i el parc de Can Gorgs no hi havia àrea de jocs. Amb aquest element s'inicia l'adequació de zones per al joc dels infants que enriquirà els seus usos i també els beneficis socials per als ciutadans.

Al parc de Torreblanca la incorporació d'aquest element ha format part de la redistribució dels jocs existents que s'han associat a la Jugatecambiental, i s'ha creat tot un context de joc educatiu per al públic familiar que és assidu al parc.

A més d'aquesta nova incorporació, en el parc de les Aigües, s'ha reubicat la zona de jocs infantils a prop de la Casa de les Aigües. D'aquesta manera s'ha dotat de recursos aquesta zona de gran afluència de públic, ja que al voltant d'aquest conjunt arquitectònic tenen lloc nombroses activitats educatives i de divulgació del seu patrimoni històric. 

Enlaces relacionados

Equipamientos relacionados

Dónde

  • Marker

    Parc del Tramvia

    Marker

    Bosc de Can Gorgs

Prova: $provaURL