Voleu conèixer el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús?

Imatge del projecte

Projecte escolar

Technical details
Subjects:
Biodiversity, Parks
Status:
Done
Type / Subtype:
Projecte participatiu / Itineraris
Període:
2016-2017
Centre escolar:
Escola Artur Martorell
Curs:
6è de primària
Assessorament:
Siboc
Publication date:
October 2016
Approval date:
October 2016
Execution date:
June 2017
Municipality:
Badalona
Descripció

L'acció principal del projecte és la realització per part dels alumnes, d'un reportatge visual sobre el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Realitzaran totes les fases: gravació, guió i muntatge. Els alumnes hauran dissenyat un itinerari que inclogui els elements més destacats de l'espai, principalment, vegetació històrica. El reportatge inclou els canvis observats en la vegetació en les diferents gravacions realitzades al llarg de les diferents estacions de l'any. Per complementar el projecte, realitzaran enquestes per conèixer quina és la percepció que tenen els usuaris del parc.

Objectius

 • Fomentar el coneixement del parc  on està situada l'escola pel que fa a la història, els elements d'interès i els valors socials i ambientals.
 • Fomentar i millorar la relació i implicació de l'escola amb el parc.
 • Promoure i donar a conèixer el parc com un espai d'aprenentatge i descoberta.
 • Proposar noves activitats per realitzar al parc a partir de propostes recollides durant el projecte.

Resultats

 • Participació de 50 alumnes de 6è de primària.
 • Creació de l'audiovisual "Els i les alumnes de 6è us presentem el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús" realitzant totes les tasques associades: recerca d'informació, activitats de formació, redacció del guió, etc.
 • Projecció de l'audiovisual a les famílies.

Related facilities
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Route
  Descripció:
  L'itinerari botànic del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús és una eina que ajudarà a descobrir el parc i a conèixer i entendre la diversitat d'espècies vegetals de gran valor botànic i patrimonial que hi. Alguns arbres són tan singulars que estan catalogats com arbres d'interès local: un gran exemplar de Bellaombra, un lledoner, una nolina anomenada el Canalobre i un margalló conegut com el Drac. L'itinerari està senyalitzat amb 25 cartells que contenen informació dels exemplars amb la seva descripció, l'origen, l'ús i la singularitat. Aquest itinerari es pot seguir amb un dossier.
Prova: $provaURL