Pistes esportives fase 2

La nova coberta de la pista poliesportiva aporta identitat al conjunt del complex esportiu i reconfigura les relacions amb els elements del voltant. La pell translúcida, que acota l’espai interior i queda oberta per la part inferior, tamisa l'entorn urbà. Alhora, permet mantenir una relació visual directa amb l’activitat esportiva a pla de terra.

Foto: Jordi Surroca
Technical details
 • Project date:
  June 2018
  Start work date:
  --
  End work date:
  --
  Work execution date:
  November 2020
  Municipality:
  Pallejà
  Cost:
  538.831,056 €
 • Project management:
  Miquel Àngel Sala ( Masala Consultors)
  Direcció d'execusió: Marta Jualona (AMB)
  Collaborators:
  EQUIP AMB: Gisela Traby
  EQUIP EXTERN: AT3 Oller-Peña, MOSE Serveis d'engenyeria
  Promoter:
  Izer
Awards and acknowledgments

Seleccionada, Premis FAD 2021

Financing

AMB 

Ajuntament de Pallejà

Description

En una primera fase anterior a aquest projecte es durà a terme la reforma de les pistes exteriors del conjunt. En aquest projecte es proposen les noves instal?lacions i serveis per al futur desenvolupament de les diferents actuacions i estructures previstes. Per tant, no es preveu l’afectació de serveis existents, només la connexió a aquests.

El disseny de la coberta de la pista té una voluntat d’asimetria en la secció transversal, donat que en un futur es preveu que a un dels costats s’afegeixi un cos de vestidors. D’aquesta forma la coberta s’organitza en una successió de pòrtics transversals, que a les façanes testers presenten una configuració diferent per l’existència de paraments de formigó armat a mode de suport.

Where
Related projects