Pistes esportives fase 2

La nova coberta de la pista poliesportiva aporta identitat al conjunt del complex esportiu i reconfigura les relacions amb els elements del voltant. La pell translúcida, que acota l’espai interior i queda oberta per la part inferior, tamisa l'entorn urbà. Alhora, permet mantenir una relació visual directa amb l’activitat esportiva a pla de terra.

Foto: Jordi Surroca
Fitxa tècnica
 • Data de projecte:
  Juny 2018
  Data inici de l'obra:
  --
  Data fi de l'obra:
  --
  Data d'execució:
  Novembre 2020
  Municipi:
  Pallejà
  Cost:
  538.831,056 €
 • Direcció de projecte:
  Miquel Àngel Sala ( Masala Consultors)
  Direcció d'execusió: Marta Jualona (AMB)
  Col·laboradors:
  EQUIP AMB: Gisela Traby
  EQUIP EXTERN: AT3 Oller-Peña, MOSE Serveis d'engenyeria
  Promotors:
  Izer
Premis i reconeixements

Seleccionada, Premis FAD 2021

Finançament

AMB 

Ajuntament de Pallejà

Descripció

En una primera fase anterior a aquest projecte es durà a terme la reforma de les pistes exteriors del conjunt. En aquest projecte es proposen les noves instal?lacions i serveis per al futur desenvolupament de les diferents actuacions i estructures previstes. Per tant, no es preveu l’afectació de serveis existents, només la connexió a aquests.

El disseny de la coberta de la pista té una voluntat d’asimetria en la secció transversal, donat que en un futur es preveu que a un dels costats s’afegeixi un cos de vestidors. D’aquesta forma la coberta s’organitza en una successió de pòrtics transversals, que a les façanes testers presenten una configuració diferent per l’existència de paraments de formigó armat a mode de suport.

On
Projectes relacionats