Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal

Back
Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal
From

to
Registration Adaptat a mobilitat reduïda Adaptat a mobilitat reduïda
Subject:
Climate Change, Parks, Sustainability
Type:
Activitat a l'entorn
Public:
Families, General, Formació reglada (Show all)
When:
From to (Save)
Where:
Parc de Can Rigal, Avinguda Albert Bastardas, 23, 08028, Barcelona - Recordeu que podeu escollir el lloc on realitzar l'activitat  (Map)
Promoters:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Programme:
Compartim un futur

Description

Visita guiada amb diferents dinàmiques incorporades al parc de Can Rigal, on es treballarà el concepte del canvi climàtic lligat al verd urbà. Aquest parc és un exemple clar d'integració de criteris ambientals en la gestió d'un espai públic metropolità a l'aire lliure. També es podrà aprendre quina relació té amb el canvi climàtic, un fenomen d'efecte local amb repercussions globals. Alhora, podreu descobrir com els parcs urbans poden contribuir a la millora ambiental de les ciutats gràcies a la introducció de criteris de sostenibilitat: regulació de l'enllumenat, captació d'energia solar, vegetació mediterrània autòctona, aprofitament d'aigua de pluja, etc. Les propostes educatives de l'activitat s'adapten segons el nivell educatiu dels participants. L'activitat disposa d'una guia didàctica amb informació i diferents propostes d'activitats per a cada nivell educatiu. Els educadors obsequiaran l'escola amb un pòster sobre canvi climàtic per penjar-lo a l'aula.

Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal

Where

Marker

Parc de Can Rigal Avinguda Albert Bastardas, 23, 08028, Barcelona - Recordeu que podeu escollir el lloc on realitzar l'activitat

How to get there?
Transport nearby...

Image gallery

Related documents

Related facilities

 • Parc de Can Rigal

  Municipalities:
  Barcelona
  Inauguració:
  2012
  Superfície:
  19.956,22 m2

Related publications