Apps and digital tools 139

Search for apps and digital tools
 • IMG
  Viewer
  Barcelona opportunity

  Documentació i mapa que geolocalitza l'oferta d'inversions de l'àrea metropolitana. Hi ha diverses oportunitats d'inversió distribuïdes en tot el territori com àrees industrials, oficines, locals comercials i residencials i sector hoteler, que permeten accedir fàcilment a les infraestructures viàries i ferroviàries més importants.

 • Bicibox
  Mobile application
  Bicibox

  Aplicació del Bicibox, la xarxa pública d'aparcaments gratuïts i segurs per a bicicletes privades que es troba distribuïda pels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

 • Bicibox
  Plataformes
  Bicibox

  Tota la informació sobre Bicibox, la xarxa pública d'aparcaments gratuïts i segurs per a bicicletes privades que es troba distribuïda pels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

 • Icona del servei digital
  Electronic administration
  Bot mobilitat

  Podeu consultar el bot del servei d'informació del transport d'AMB a la part inferior dreta del site de mobilitat.

 • Imatge del servei
  Searchers
  Busca el teu trajecte

  Cercador de trajectes entre dues adreçes concretes d'origen i destí. El navegador ofereix diferents solucions en transport públic i la durada aproximada de cadascuna d'elles.

 • Butlletins
  Electronic administration
  Butlletins

  Serveis de subscripció per rebre l'actualitat de l'AMB a la bústia de correu electrònic, al telèfon mòbil i per RSS

 • Caratula COVID
  Webs i monogràfics
  COVID-19

  Web especial informativa sobre les mesures megtropolitanes relacionades amb l'estat d'alarma per la COVID-19

 • icona
  Interactive
  Calcuteca

  Aquest nou recurs permet esbrinar quin impacte ambiental generen els aliments que consumim en el nostre dia a dia, i quins paràmetres hi intervenen, com ara el transport, el consum d'aigua, l'ús del sòl o la temporalitat dels aliments. La Calcuteca també permet als usuaris crear i compartir a les xarxes socials les seves pròpies receptes de cuina de baix impacte ambiental.

 • Canvi d'hàbits
  Webs i monogràfics
  Canvi d'hàbits

  Web especial, adreçada a la ciutadania, que promou accions per mitigar la contaminació atmosfèrica, reduir la generació de residus, estalviar aigua i fer el canvi cap les energies renovables.