Plaça de l'Església

Back
Imatge del projecte finalitzat
José Hevia

Projecte de millora de la continuïtat a l'entorn del Castell i l'Església que prioritza el vianant enfront al cotxe. 

Technical details

Project date:
January 2017
Start work date:
--
End work date:
--
Work execution date:
September 2018
Municipality:
El Papiol
Area:
1.775,42 m2
Cost:
616.747,49 €
Authors:
Marta Peris, José Manuel Toral (peris+toral.arquitectes)
Collaborators:
Albert Rubio, Miguel Bernat, Ana Espinosa, Miguel Angel Gorrochategui (peris+toral.arquitectes). Núria Herrero (AMB), Jaume Pastor (Eletresjota tècnics Associats), Albert Bestard (AB Paisatgistes), Manel Fernández (Estructura Bernúz Fernández Arquitectes).
Contractor:
COYNSA

Description

El projecte proposa donar continuïtat als criteris d'intervenció de l'entorn del Castell i l'Església amb la finalitat de tenir una solució de continuïtat. El projecte posa èmfasi en el canvi de prioritat del vianant enfront al cotxe creant una solució de plataforma única que genera la prioritat invertida. A la plaça de l'Església el desnivell es resol amb una escala-grada feta amb peces de pedra artificial que permet que s'hi assegui la gent.

Prova: $provaURL