Torreblanca, una història a través de l'aigua

De les mines, grutes i llacs a la telegestió

Subject:
Parks
Type:
Guided visit
When:
(Save)
Where:
Parc de Torreblanca, 08960, Sant Joan Despí  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de patrimoni
Description

Recorregut pel parc de Torreblanca per conèixer-ne el passat, des de l'època romana fins a l'actualitat. Descobrirem la seva història, la seva vegetació i el paper que hi ha tingut l'aigua en les diferents etapes.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de Torreblanca.

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h) La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de Torreblanca 08960, Sant Joan Despí
How to get there?
Transport nearby...
Related facilities
  • Municipalities:
    Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
    Inauguració:
    2005
    Superfície:
    95.938,68 m2
Related interesting spots
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental del parc de Torreblanca, situada a la plataneda del parc, ofereix propostes cada diumenge de primavera i tardor per a famílies amb infants de totes les edats, amb un espai de joc lliure i tallers o activitats dirigides a cada sessió, a més d'un punt d'informació del parc. Totes les activitats estan pensades per gaudir de l'encant d'aquest parc històric, conèixer el medi ambient, la natura i el valor dels parcs metropolitans mitjançant el joc i els tallers que realitzen els qui fan d'educador.

Related projects
  • Municipality:
    Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
    Subjects:
    Patrimoni
    Status:
    En curs