Quan es fa fosc al parc del Turonet

Back
Quan es fa fosc

Adaptat a mobilitat reduïda Adaptat a mobilitat reduïda
Subject:
Parcs
Type:
Guided visit
When:
(Save)
Where:
Jugatecambiental del parc del Turonet, Passeig d'Horta, 11, 08290, Cerdanyola del Vallès  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Description

Voleu viure una aventura nocturna al parc del Turonet? Aquesta nit ens endinsarem a la foscor per conèixer els secrets naturals que guarda el parc: veurem amfibis, insectes de tot tipus, plantes molt interessants i al finalitzar, observarem minerals fluorescents. Apunteu-vos a una nit natural!

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc del Turonet, a tocar de la zona de jocs infantils.

A càrrec de:

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Where

Marker

Jugatecambiental del parc del Turonet Passeig d'Horta, 11, 08290, Cerdanyola del Vallès

How to get there?
Transport nearby...

Related interesting spots

 • Turonet

  Jugatecambiental

  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi tr...

Related facilities

 • Parc del Turonet

  Municipalities:
  Cerdanyola del Vallès
  Inauguració:
  1995
  Superfície:
  106.231 m2
Prova: $provaURL