Pocions de bruixa

Subject:
Parks
Type:
Workshop
When:
(Save)
Where:
Parc de les Palmeres, Raval, 24, 08757, Corbera de Llobregat  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Description

Vols descobrir els secrets de les trementinaires? En aquesta activitat aprendrem els seus secrets per identificar i preparar pocions de plantes medicinals que tastarem en acabar. Vine i converteix-te en bruixa o bruixot per un dia!

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de les Palmeres

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de les Palmeres Raval, 24, 08757, Corbera de Llobregat
How to get there?
Transport nearby...
Related facilities
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  El parc de les Palmeres és l'escenari ideal per aprendre, descobrir i experimentar en sostenibilitat ambiental a través del joc. Els diumenges dels mesos de primavera i tardor, les famílies amb nens i nenes, de 6 a 12 anys, podran gaudir amb activitats dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència. La biodiversitat, el canvi climàtic, el respecte per l'entorn, el consum sostenible, la fauna i flora del parc, etc. seran l'objecte de tallers, itineraris i visites guiades. A més, hi trobareu un espai de joc per als més petits (a partir d'1 any).
  Iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Corbera i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entrada lliure.