Fem de biòlegs i biòlogues al parc

Biòlegs
Subject:
Parks
Type:
Workshop
When:
(Save)
Where:
Parc de Can Buxeres, 08906, L'Hospitalet de Llobregat  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Jugatecambiental
Description

Quines feines fan els biòlegs i biòlogues al parc de Can Buxeres? Quines espècies d’animals i plantes hi podem trobar? En aquest itinerari descobrirem els habitants del parc i la gran feina que es duu a terme per conservar la biodiversitat.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de Can Buxeres.

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a: activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de Can Buxeres 08906, L'Hospitalet de Llobregat
How to get there?
Transport nearby...
Related link
Related facilities
 • Imatge del parc
  Municipalities:
  L'Hospitalet de Llobregat
  Inauguració:
  1972
  Superfície:
  68.686 m2
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.