Fem astronomia al parc de Can Lluc

Subject:
Parks
Type:
Workshop
When:
(Save)
Where:
Parc de Can Lluc, 08690, Santa Coloma de Cervelló  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Description

En aquesta activitat observarem el cel amb telescopi i també a ull nu amb l'ajuda d'un marcador làser i una carta celeste. Amb aquests mètodes aprendrem a localitzar els astres qie siguin visibles aquella nit.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de Can Lluc.

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de Can Lluc 08690, Santa Coloma de Cervelló
How to get there?
Transport nearby...
Related facilities
 • Imatge del parc
  Municipalities:
  Santa Coloma de Cervelló
  Inauguració:
  2011
  Superfície:
  32.365 m2
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  A la Jugatecambiental del parc de Can Lluc s'ofereixen moltes activitats familiars relacionades amb l'entorn natural privilegiat que hi trobem i amb la sostenibilitat. A sota del gran roure, i a través d'activitats lúdiques, tallers, gimcanes... coneixem la flora i fauna que ens envolta, com protegir el nostre entorn, com ser més respectuosos amb el medi i, de vegades, en poc temps ens acostem a la muntanya o al riu per realitzar-hi també activitats. A més a més, també hi trobarem un punt d'informació del parc i un espai de joc lliure.