El refugi climàtic de la Dra. Shiva

Saps què és un refugi climàtic?

Subject:
Parks
Type:
Activitat a l'entorn
Public:
Families
When:
(Save)
Where:
Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Av Navarra, 205, 08911, Badalona  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Compartim un futur
Jugatecambiental

Adaptat a mobilitat reduïda

Description

En l'activitat es treballa els concepte de canvi climàtic i l'adaptació de les persones i ciutats a les noves condicions. Davant de les altes temperatures, els participants hauran de buscar zones de confort tèrmic, en especial per a les persones vulnerables com poden ser els infants o les persones grans, i els parcs i zones verdes es presenten com a candidates per ser refugis climàtics. Mitjançant l'anàlisi amb els sentits i equips de mesura, aprendrem què és un refugi climàtic i decidir si el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús pot esdevenir-ne un d'adient.

Punt de trobada

Ens trobarem a l'Aula ambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús.

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscriure's a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Parc de Can Solei i Ca l'Arnús Av Navarra, 205, 08911, Badalona
How to get there?
Transport nearby...
Related publications
Related facilities
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Aula ambiental
  Descripció:
  Situada al costat del jardí de papallones i del jardí de les ciències, l'aula disposa de 140 m2 de superfície. Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen al parc, adreçades a les escoles, famílies i públic en general i organitzades per l'AMB i per l'Ajuntament de Badalona. Aquestes segueixen quatre eixos d'interès: coneixement dels valors ambientals, biodiversitat, meteorologia i canvi climàtic i l'aigua. Les activitats s'ofereixen a través de la Jugatecambiental, del programa Compartim un futur i altres programacions que desenvolupa l'ajuntament de Badalona.