El Dia Mundial dels Ocells al parc de l'Estany de la Murtra

Subject:
Parks
Type:
Conference
When:
(Save)
Where:
Espai Natural de l'Estany de la Murtra, Gavà - Aparcament de l'Espai Natural de l'Estany de la Murtra  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Description

Un any més, al delta del Llobregat celebrem el Dia Mundial dels Ocells. El diumenge 6 d’octubre a l’Estany de la Murtra (Gavà – Viladecans) oferirem activitats gratuïtes relacionades amb els ocells, amb les quals podrem descobrir els valors naturals d’aquest espai i la importància de la fauna que hi habita, especialment dels ocells.

Punt de trobada

Aparcament de l'Espai Natural de l'Estany de la Murtra

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Espai Natural de l'Estany de la Murtra Gavà - Aparcament de l'Espai Natural de l'Estany de la Murtra
How to get there?
Transport nearby...