Dia Mundial dels Ocells al parc de l'Estany de la Murtra

Vine a veure una jornada d'anellament científic

Murtra
Subject:
Parks
Type:
Guided visit
Public:
Families
When:
(Save)
Where:
Aparcament de la Murtra, Carretera Autovia Castelldefels, 13, 08840, Viladecans  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle

Adaptat a mobilitat reduïda

Description

Farem una passejada pel parc de l'Estany de la Murtra on descobrirem espècies de flora i fauna de gran interès. Completarem la jornada amb una sessió d'anellament científic. Activitat adreçada al públic familiar amb infants a partir de 6 anys.

Punt de trobada:

Ens trobarem a l'Aparcament de l'Espai natural Estany de la Murtra, a Viladecans

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Aparcament de la Murtra Carretera Autovia Castelldefels, 13, 08840, Viladecans
How to get there?
Transport nearby...