Cuida la teva bici!

Taller de manteniment de la bicicleta

Subject:
Parcs
Type:
Workshop
Public:
Families
When:
(Save)
Where:
Parc de Can Zam, Víctor Hugo, 70, 08924, Santa Coloma de Gramenet  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciencies Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
"Millor que nou" (Better than new)

Adaptat a mobilitat reduïda

Description

Activitat als municipis dins del programa Reparat Millor Que Nou. Es donaran diferents recomanacions per allargar la vida de les bicicletes dels participants, així com per millorar-ne la comoditat. S'ensenyaran tècniques de manteniment dels frens, eixos i canvis. També es mostraran tècniques per recuperar l'alineació de les llantes, la fixació dels pedals i del manillar, així com per reparar punxades.

Activitat adreçada a joves a partir de 14 anys.

Punt de trobada:

Aula d'Educació Ambiental del parc de Can Zam.

Més informació i inscripcions: 

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es fa amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals: www.amb.cat/agenda i Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Marker
Parc de Can Zam Víctor Hugo, 70, 08924, Santa Coloma de Gramenet
How to get there?
Transport nearby...
Related publications
Related facilities
 • Municipalities:
  Santa Coloma de Gramenet
  Inauguració:
  1999
  Superfície:
  113.405 m2
Related interesting spots
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  Aquesta Jugatecambiental compta amb un punt d'informació del parc, dels parcs naturals de les rodalies i de les activitats mediambientals que es fan al municipi, amb una petita biblioteca i un espai de jocs infantils fets a mà on lamainada podrà aprendre mentre juga. A més, a cada sessió es duu a terme un taller dirigit amb continguts relacionats amb la natura i la sostenibilitat.

  El parc de Can Zam té una ubicació privilegiada, es troba entre el Parc Fluvial del riu Besòs i el Parc Natural de la Serralada de Marina. Això ens permet fer itineraris guiats per conèixer i respectar la natura que els envolta. El parc té una zona amb arbres autòctons que ens apropa a la vegetació mediterrània i un llac naturalitzat que atrau diverses espècies d'aus aquàtiques i amfibis, cosa que fa que puguem observar de més a prop la natura. Es pot arribar en metro a la parada Can Zam de la L9.