Botànica: comptem les espècies de la vegetació dunar

Subject:
Beaches
Type:
Conference
When:
(Save)
Where:
Platja de la Pineda, 08860, Castelldefels  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de BioPlatgesMet
Description

Ens convertirem en científics i ajudarem a fer un cens botànic. Descobrirem les diferents espècies botàniques de les dunes, en farem fotografies i les pujarem a l'app MINKA. Les dades passaran a formar part del projecte BioPlatgesMet, que es fa en col·laboració amb l'Institut de Ciències del Mar i l'Institut Metròpoli.

Punt de trobada

Jugatecambiental de la platja de la Pineda. Al costat de la Biblioplatja Carme Romaní de Castelldefels.

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a: activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Platja de la Pineda 08860, Castelldefels
How to get there?
Transport nearby...
Related beaches
Related interesting spots
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre les platges metropolitanes, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació de la platja i el seu entorn, un espai de joc i una proposta d'activitat guiada.