Biodiversitat a la corda fluixa

Biodiversitat
Subject:
Parks
Type:
Workshop
When:
(Save)
Where:
Jugatecambiental del parc de l'Ermita, Carrer de la Estació, 15, 08755, Castellbisbal  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Jugatecambiental

Adaptat a mobilitat reduïda

Description

Itinerari per a geolocalitzar les espècies invasores presents en ambients naturals propers als parcs i jardins de les ciutats. Previ al recorregut s'introdueix mitjançant una dinàmica/joc, el concepte de biodiversitat i l'amenaça que suposa l'arribada d'espècies al·lòctones de comportament invasiu. Si es detecten espècies fàcils de treure com el miraguà, es procedirà a la seva extracció del medi.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de la Ermita de Castellbisbal, just al costat de la zona de jocs infantils

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Jugatecambiental del parc de l'Ermita Carrer de la Estació, 15, 08755, Castellbisbal
How to get there?
Transport nearby...
Related facilities
 • Imatge d'una de les zones de l'equipament
  Municipalities:
  Castellbisbal
  Inauguració:
  Juliol 2005
  Superfície:
  14.998,75 m2