Planta't al Botànic

Back

| Subject: Parcs

Més de 2.300 persones assisteixen a l'edició de tardor de la festa del Jardí Botànic de Barcelona


Un total de 2.336 persones van assistir, el passat diumenge dia 8 d'octubre, a "Planta't al Botànic", la festa de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona. És una xifra que consolida aquesta jornada bianual que, en aquesta ocasió, estava dedicada a la meteorologia i les plantes. L'organitzen el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l'Institut Botànic de Barcelona i l'AMB.

Al llarg de la jornada festiva es van fer activitats molt diverses adreçades a públic de totes les edats i interessos. Tallers d'anellament d'ocells, una plantada popular, experiments sobre meteorologia, activitats artístiques, contes o visites guiades a l'espai dels bonsais, a les diferents zones del Jardí i de l'Institut Botànic de Barcelona i a la Jugatecambiental, entre altres propostes.

En el programa d'actes de la tarda es va incloure la presentació del nou llibret de l'itinerari botànic del Jardí Botànic Històric de Barcelona i tots els assistents en van rebre un exemplar. A continuació, el meteoròleg Francesc Mauri va impartir una conferència sobre el canvi climàtic que va aplegar unes 60 persones.

L'afluència de públic a tots els tallers va ser intensa i continuada durant tota la jornada. L'actuació d'un grup de jazz i una castanyada popular van tancar la festa, que va tenir una valoració molt positiva per part dels participants.

Durant tot el dia i per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB va proporcionar un autobús llançadora gratuït des de la plaça d'Espanya fins al Jardí Botànic.  

Gràfic Evolució de l'assistència al Planta't

Related facilities

Where

  • Marker

    Jardí Botànic de Barcelona

Prova: $provaURL