Obres al Jardí Botànic

| Subject: Parks

Finalitzen les diferents obres de millora de l'equipament

Durant els darrers mesos s'han realitzat diferents obres de millora de les instal·lacions del Jardí Botànic de Barcelona. Per una banda, s'ha dut a terme una ampliació del banc de germoplasma, peça clau en els programes de conservació del jardí. També s'han reorganitzat els seus espais de treball colonitzant l'actual semicercle i, d'aquesta manera, s'ha conservat l'actual traçat de la geometria circular al paisatge al voltant del pati de maniobres. 
  
Amb la incorporació de personal a les tasques de manteniment del Jardí Botànic s'ha aprofitat per ampliar les instal·lacions higièniques i de treball, segregant un espai més gran de dutxes i vestuari.

També s'han habilitat aules totalment equipades amb l'objectiu d'oferir una millor experiència educativa per als visitants. Així mateix, s'han realitzat altres millores adreçades als usuaris. S'ha pavimentat una vorera de formigó perimetral al cercle interior de l'edifici i s'ha instal·lat una pèrgola a l'interior de les oficines que protegeix de la incidència solar i també permet transitar per l'espai sense mullar-se en cas de pluja.  

Finalment s'ha reorganitzat la topografia pròxima a l'edifici, cercant l'harmonia i la cohesió. S'han construit rampes suaus des de la cota superior a la inferior i s'ha pavimentat la rampa d'accés i l'aparcament de servei.

Related documents
Related links
Related facilities