Nova Jugatecambiental a la platja de Gavà

| Subject: Beaches

La temporada d'activitats comença el 28 de febrer a 27 parcs i platges

El passat 28 de febrer es va iniciar la segona temporada d'activitats a les Jugatecambientals. Incialment van ser pensades per als parcs, però recentment també s'hi ha sumat les platges. L'any passat es va afegir la platja de Castelldefels i enguany ho farà la de Gavà.

La nova Jugatecambiental de la platja de Gavà es troba arran de sorra, prop de l'oficina de turisme.

El seu objectiu és posar en valor la platja, no només com un indret d'esbarjo, sinó també com un espai amb una biodiversitat particular i amb importància ecològica. També s'hi programaran activitats en què els assistents podran realitzar una acció de millora de la platja, ja sigui netejant, retirant espècies de plantes invasores o bé plantant-ne d'autòctones.

Actualment l'AMB disposa de 27 Jugatecambientals a 25 parcs i dues platges metropolitanes. Cada diumenge al matí -des d'aquest mes i fins el 5 de juny i, del 18 de setembre al 27 de novembre durant la tardor- s'hi realitzen activitats molt diverses que volen donar a conèixer els parcs o les platges o bé, que estan relaciones amb temes de sostenibilitat. Les Juagatecambientals també disposen d'un espai de joc lliure i d'un punt d'informació del parc o de la platja i del seu entorn.

La programació de la Jugatecambiental es pot consultar al web de l'AMB o a través de l'aplicació Infoparcs o Infoplatges, on també s'hi troba la ubicació exacta, així com altres serveis i punts d'interès del parc o de la platja.

Related documents