Dia Mundial de l'Aigua

| Subject: Water, Parks

Les Jugatecambientals organitzen diverses activitats per sumar-se a la iniciativa

Imatge de l'activitat

Com cada any, el dia 22 de març, se celebra el Dia Mundial de l'Aigua. És una iniciativa promoguda per l'Assemblea General de les Nacions Unides que té com a objectiu posar de relleu els diversos problemes relacionats amb l'aigua i conscienciar la població de la importància d'una bona gestió dels recursos hídrics.

Les Jugatecambientals se sumen a la celebració amb diverses activitats durant diversos caps de setmana. Les propostes realitzades la setmana passada, que també estaven relacionades amb el Dia Mundial de la Meteorologia (23 de març), van rebre una molt bona acollida i valoració per part del públic.

Aquest proper cap de setmana continua la programació i hi podem trobar propostes diverses com "La festa del riu" al parc de la Infanta i al parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat, "Estaviem aigua, fem un rellotge de dutxa" al parc de La Fontsana, "Potabilitzadora d'aigua casolana" al parc del Llobregat i una visita al Rec Comtalal al parc de les Aigües.

També al parc de la Torre-roja de Viladecans el proper diumenge l'entitat Guixot de 8 dirigirà una jornada de jocs relacionats amb l'aigua fets a partir de materials recuperats. La setmana següent, el diumenge 2 d'abril, el grup La Petjada explicarà un conte relacionat amb els processos de depuració de l'aigua i es farà una activitat complementària. En totes dues es repartiran diferents publicacions relacionades amb el tema.

Les programacions de les Jugatecambientals es poden consultar al web de l'AMB o bé a l'aplicació Infoparcs, disponible per a IOS i Android, on trobareu també la ubicació de la Jugatecambiental de cada parc, així com altres serveis i punts d'interès del parc. 

També podeu consultar totes les activitats relacionades del programa Compartim un Futur, d'educació per a la sostenibilitat. 

Related documents