Alta participació en les Jugatecambientals

| Subject: Parks

Durant el 2015 han rebut prop de 16.000 participants

El 29 de novembre es va tancar l'edició 2015 de les Jugatecambientals de la xarxa de parcs metropolitans. El balanç de participació ha estat molt positiu i es calcula que han passat per aquests espais participatius al voltant de 16.000 persones, la majoria famílies amb nens i nenes de totes les edats.

Aquesta temporada ha estat la primera amb 19 Jugatecambientals en funcionament, 18 als parcs metropolitans i 1 a la platja de la Pineda, a Castelldefels. El projecte s'està consolidant com una bona proposta per a les famílies que visiten els parcs el diumenge al matí: ara disposen d'aquest nou servei i l'estan utilitzant amb regularitat, gaudint de les activitats que s'hi ofereixen.

El proper cicle d'activitats a les Jugatecambientals començarà el 28 de febrer, amb una nova programació i amb l'estrena de sis noves jugatecambientals: una a la platja de Gavà, i les altres a diversos parcs incorporats recentment a la xarxa de parcs metropolitans: Palmeres, Infanta, l'Ermita del Pla de Sant Joan, Joan Olivé i Tramvia.

La Jugatecambiental és un espai de joc i experimentació per gaudir en família que té com a objectiu promoure els valors del parc i continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Related documents