L'AMB a Expoelectric

| Subject: Sustainable Mobility, Electric Vehicles

Es tracta de l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d'Europa

La 7a edició d'Expoelectric, l'aparador del vehicle elèctric a Catalunya, incorpora a l'AMB al comitè organitzador. El certamen es realitzarà a Barcelona els propers 30 de setembre i 1 d'octubre, i s'oferirà a la ciutadania un ampli ventall d'activitats gratuïtes per a tots els públics, de caràcter formatiu i lúdic, relacionades amb el vehicle de zero emissions i la tecnologia que l'envolta. A hores d'ara, Expoelectric s'ha convertit en l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d'Europa.

La incorporació de l'AMB a Expoelectric respon a l'impuls que l'administració metropolitana està donant als vehicles no contaminants, així com a l'estratègia i accions que lidera per reduir la contaminació atmosfèrica a la metròpolis de Barcelona.

"El vehicle elèctric és una de les nostres apostes per fer realitat una nova mobilitat metropolitana molt més neta. Hem de combatre la contaminació atmosfèrica, que afecta directament la salut de les persones, i aquesta és una de les eines que ho pot fer possible", ha exposat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda. "És des de l'administració, com estem fent a l'AMB, que hem de facilitar un canvi d'hàbits a la ciutadania, tot i que sense la seva implicació és impossible fer-ho realitat", ha afegit Poveda, recordant la xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric que està construint l'AMB a la metròpolis.

Conjuntament amb l'AMB, al comitè organitzador d'Expoelèctric hi ha l'Institut Català d'Energia (ICAEN), l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN).

Video de l'edició anterior

Related documents