Expoelectric 2021

| Subject: E-Mobility

L'AMB, present a la principal fira de la mobilitat elèctrica

L'Expoelectric, l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa, celebrarà la seva 10a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona el cap de setmana del 20 i 21 de novembre. L'AMB hi serà present amb informació sobre el desplegament d'electrolineres metropolitanes i l'aposta per la bicicleta elèctrica.

El 2019 l'exposició va reunir prop de 25.000 visitants, en un ambient familiar i pròxim entorn al vehicle de zero emissions i les energies renovables en una cita única, impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'AMB i Enginyers BCN.

Un esdeveniment gratuït i per a tots els públics

Com cada any, els assistents podran gaudir de múltiples activitats totalment gratuïtes i per a tota la família. Gràcies a l'Expotest, els visitants tindran l'oportunitat d'experimentar de primera mà la sensació de conduir els nous models elèctrics i híbrids endollables de les marques del sector en un recorregut en trànsit obert a la zona de proves test & drive.

A més, els visitants podran conèixer en persona el funcionament d'una llar que se subministra amb energia 100 % renovable provinent del sol i del vehicle elèctric, l'e-Casa.

L'esdeveniment, fidel al seu format de cita dirigida a la ciutadania, comptarà també amb els e-Col·loquis, l'espai de debat moderat per experts on els ciutadans podran resoldre dubtes sobre el vehicle elèctric, les bateries i l'autoconsum fotovoltaic, tot en un format obert i pròxim.

Finalment, en l'edició d'enguany tornen les activitats infantils amb jocs, circuits de motos i karts elèctrics, combinats amb xerrades sobre seguretat viària, per sensibilitzar el públic més petit sobre la importància d'adquirir uns hàbits de consum energètic sostenibles i responsables en tots els àmbits.

Una de les novetats d'enguany és l'activitat Viu una experiència sostenible, on els visitants podran viure i comprovar de primera mà els avantatges de la mobilitat elèctrica mitjançant un conjunt d'activitats vivencials que aniran des d'experimentar l'acceleració d'un patinet elèctric, fins a experimentar el desplaçament amb un vehicle elèctric per al transport individual, entre d'altres.

Expoelèctric

Related documents
Related links
Where
Marker
Passeig de Lluís Companys Passeig de Lluís Companys, 08018, Barcelona