Soci privat d'habitatge

| Subject: Housing, Rental

S'aprova la licitació per a la seva incorporació a HMB

Porta obrint-se

El Consell Metropolità ha autoritzat la licitació per incorporar un soci privat que transformarà Habitatge Metròpolis Barcelona (HMB), l'operador metropolità d'habitatge de lloguer, en una societat d'economia mixta.

Aquesta licitació es publicarà al perfil del contractant d'HMB i estarà oberta durant dos mesos perquè empreses privades interessades hi puguin presentar les seves propostes.

Es busca un soci privat amb voluntat de permanència que aporti el capital necessari per cobrir els objectius fixats, coneixement en la promoció, construcció i capacitat per a la posterior gestió d'un parc d'habitatges de lloguer.

Ampliació de capital

Així mateix, la Junta General d'HMB ha aprovat una ampliació de capital de 12 milions d'euros que subscriuran a parts iguals els actuals socis de l'operadora. L'AMB farà l'aportació de dues finques als municipis de Sant Boi de Llobregat i Montgat, mentre que l'Ajuntament de Barcelona aportarà 6 milions d'euros.

Aquesta ampliació de capital ja va rebre la conformitat per part del Consell Metropolità i de la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona els passats dies 18 i 13 de desembre, respectivament. Les administracions públiques garantiran sempre una participació en el 50% del capital.

Related documents
Where
Marker
Seu de l'AMB Barcelona