Recursos o residus, vols saber-ne més?

| Subject: Environmental Education, Waste Treatment

El servei d'assessorament del programa Compartim un Futur es presenta als municipis

Durant el mes de maig, el servei d'assessorament del programa Compartim un Futur visitarà diversos ajuntaments metropolitans per reunir-se amb el personal tècnic i donar-los a conèixer totes les possibilitats i recursos que ofereix el servei d'Educació per a la sostenibilitat de l'AMB.

Fullet informatiu


Durant les visites faran difusió de les programacions especials, que ofereixen activitats sobre un eix temàtic concret a través de les entitats i associacions de l'àmbit metropolità i que estan dirigides a la ciutadania en general i a públic familiar. El mes de maig s'inicien les visites amb els municipis de Castelldefels i Molins de Rei.

També explicaran la proposta de projectes d'aprenentatge servei (ApS) que s'ofereix mitjançant el programa d'educació ambiental Compartim un Futur. Aquests projectes promouen l'aprenentatge de l'alumnat amb l'objectiu d'oferir un servei a la comunitat.

Les trobades que s'organitzaran també serviran per donar a conèixer les activitats que el Programa metropolità d'educació ambiental ofereix als casals d'estiu.

Related documents