Jornada d'educació per a la sostenibilitat

| Subject: Environmental Education

Sessió de formació per a empreses i entitats que realitzen tasques d'educació ambiental dins del PMES

El passat 30 de setembre, a l'aula ambiental de la depuradora del Prat de Llobregat, es va realitzar una sessió de formació relacionada amb el Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES). A la jornada hi van participar les empreses i entitats educadores que realitzen tasques d'educació ambiental dins del PMES.

En la primera part de la sessió, els responsables de l'AMB van posar en context la manera com l'administració metropolitana treballa en l'àmbit de l'educació per a la sostenibilitat, i es van presentar els trets característics del PMES per a adults i escolars.

Després de la contextualització de la tasca de l'AMB es va realitzar una sessió més pràctica en què els participants van poder compartir diferents visions sobre l'educació ambiental des de la perspectiva de cada experiència i adquirir eines i recursos innovadors per poder aplicar en el disseny d'activitats d'educació ambiental. Aquesta sessió pràctica, sota el títol "Educació i transferència de coneixement" va anar a càrrec de RIZOMA.

Related documents