Innovació

Projectes, accions i premis que fomentin experiències i idees innovadores en l'àmbit de l'FP

Alumne escrivint a una pissarra
Innovació. MetropòlisFPlab
MetròpolisFPlab vol esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional per generar valor econòmic, social i cultural al territori. Els estudiants construeixen projectes innovadors per mitjà de les seves idees, apropant-les a les demandes del món empresarial i contribuint a millorar tant la seva ocupabilitat com les competències personals. Es porta a terme amb el suport de la Fundació BCN Formació Professional, Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Plataforma de treball digital
MetròpolisFPlab
Pla de mesures i innovació a l'FP
Aquest pla té com a objecte premiar projectes educatius de caire innovador posant èmfasi en tots els factors que afavoreixen la qualitat i la innovació en l'educació a través de l'experimentació, les competències clau, el treball en equip, l'aprenentatge per projectes, l'orientació educativa i la col·laboració amb altres agents i/o centres educatius.

Projecte d'innovació a l'FP: informació i edicions
Premis FPemprèn
Els premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de formació professional dels centres d'FP de tota l'àrea metropolitana de Barcelona. L'objectiu és potenciar entre l'alumnat el reconeixement i el prestigi social de la formació professional així com els valors  relacionats amb la iniciativa i l'emprenedoria.

Web dels premis