L'AMB reforça el servei de Bus Metropolità per arribar als cementiris per Tots Sants

| Subject: Mobility and Transport

Al Barcelonès nord, s'activen tres línies especials el dia 1 de novembre i es reforça la línia B84 de Santa Coloma de Gramenet. Al Baix Llobregat, s'activa un servei especial d'autobús a Molins de Rei i es reforça la línia PR3 del Prat de Llobregat. A Barcelona, es reforcen les línies 21, 102, 103, 104 i 107 i, el dia 1 de novembre, s'activa un bus llançadora que enllaçarà la plaça d'Espanya amb el cementiri de Montjuïc.

bus

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha activitat aquests dies de Tots Sants un dispositiu especial de reforç del servei de Bus Metropolità per desplaçar-se als cementiris de la metròpolis de Barcelona. Aquest reforç inclou tant algunes línies urbanes com metropolitanes.

Concretament, al Barcelonès nord es reforça la línia B3 i s'activen les línies especials SE1 i SE2 a Badalona; es reforça la línia B84 de Santa Coloma de Gramenet, i es posa un servei especial d'autobús a Tiana. La línia B3, que connecta Llefià i Les Guixeres, pararà al cementiri des del dijous 31 d'octubre fins al dissabte 2 de novembre, entre les 9.00 i les 18.00 h, i es reforça el servei amb més vehicles. A banda, només el dia de Tots Sants (divendres 1 de novembre), a Badalona s'activaran dues línies de serveis especials (SE1 i SE2), que actuaran com a reforç de les línies B24 i B25. Totes dues connectaran la plaça Trafalgar amb el cementiri, per rutes diferents. La SE1, via N-II, tindrà una freqüència de pas de 15 minuts. I la SE2, via La Salut, tindrà una freqüència de pas de 20 minuts.

A Santa Coloma de Gramenet, el divendres 1 de novembre es reforçarà la línia B84 amb més vehicles entre les 8.00 i les 19.00 hores. Aquesta línia tindrà una freqüència de 20 minuts. A Tiana, el dia 1 de novembre s'activarà un servei especial d'autobús, que funcionarà de 9.00 a 14.00 hores i connectarà la plaça Jordana amb el cementiri. 

En l'àmbit del Baix Llobregat, s'activa un servei especial a Molins de Rei i es reforça la PR3 del Prat de Llobregat. El servei especial de Molins de Rei serà el divendres 1 de novembre i estarà en funcionament de 8.30 a 18.50 h, amb una freqüència de 30 minuts. Connectarà Riera Bonet amb el cementiri, amb parades intermèdies. La línia PR3, els dies 1, 2 i 3 de novembre incrementarà la freqüència de pas: dels 60 minuts habituals, es redueix a 30 minuts. És a dir, hi haurà dos autobusos l'hora.

D'altra banda, per atendre eficaçment les necessitats dels usuaris de Barcelona, s'ha reforçat amb més vehicles el servei de TMB de les línies d'autobús 21 (Paral·lel - El Prat), 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola), 103 (Montcada i Reixac - Cementiri de Collserola), 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola) i 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc), que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris. El dispositiu ja està en marxa i finalitzarà el diumenge 3 de novembre. A més, fins l'1 de novembre, la línia 107 amplia l'horari fins a les 18.00 hores.

L'1 de novembre també hi haurà un servei especial de bus llançadora, que enllaçarà la plaça d'Espanya amb el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L'horari de funcionament serà de 8.30 a 18.00 hores.

L'AMB recorda que els usuaris de transport públic metropolità disposen de tota la informació actualitzada a l'app AMB Mobilitat.

Related documents