El polígon industrial El Pla, de Sant Feliu de Llobregat, aconsegueix la certificació "Polígon Empresarial de Qualitat"

| Subject: Polígons

És el segon polígon de la metròpolis de Barcelona que rep aquesta certificació, el setè de Catalunya i el 22è d'Espanya. El distintiu, atorgat per la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE) i per PIMEC, valora i valida la capacitat de les infraestructures dels polígons i els seus serveis

Certificació polígon empresarial qualitat

El polígon industrial El Pla ha rebut avui el distintiu "Polígon Empresarial de Qualitat" que atorga la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE), de la qual PIMEC és responsable de la Vicepresidència. Es tracta del segon polígon de la metròpolis de Barcelona que el rep, després que fa dues setmanes s'atorgués al polígon Can Salvatella, de Barberà del Vallès. A més, és el primer del Baix Llobregat d'aconseguir aquest certificat, el setè de Catalunya i el vint-i-dosè d'Espanya.

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, i el president de PIMEC Baix Llobregat - L'Hospitalet i de l'Associació d'Empresaris del Polígon d'El Pla (AEPLA), Joan Soler, han rebut aquest certificat després que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) posés en marxa, guiada per PIMEC, una prova pilot de certificació de polígons.

A l'acte, hi han assistit la directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Anna Hernández, el vicepresident de CEPE i director gerent de PIMEC, David Giménez, el delegat territorial de la patronal, Agustí Miró, i la responsable de PIMEC Polígons, Marcela Véliz.

PIMEC Polígons i l'AMB vetllen perquè l'entorn on les empreses desenvolupen l'activitat sigui competitiu en aspectes com l'urbanisme, les infraestructures, la sostenibilitat o la mobilitat, i treballen per assolir nous reptes, com la digitalització. La patronal creu que la certificació és una eina bàsica per valorar i validar la capacitat de les infraestructures, els serveis i altres variables de l'entorn d'un polígon, i per disposar d'una radiografia actual i d'un projecte de futur basat en la millora contínua.

Related documents