Visita d'estudi a Boston i a la regió de Virgínia del Nord

Back

| Subject: International Relations

Personal de l'AMB intercanvia experiències de gestió a iniciativa del programa europeu IURC


Del 24 al 29 d'abril, una delegació tècnica i directiva de l'AMB s'ha desplaçat a Boston i a la regió de Virginia del Nord (al costat de Washington) per intercanviar experiències en els àmbits de l'eficiència energètica, el planejament urbanístic, l'espai públic, la regeneració urbana, la infraestructura verda, l'habitatge, la mobilitat i el transport.

Aquesta iniciativa forma part del programa europeu International Urban and Regional Cooperation (IURC).

Intercanvi d'experiències de treball en diversos àmbits de gestió

Els dies 28 i 29, l'AMB visita la Comissió Regional de Virgínia del Nord i les ciutats d'Arlington i Alexandria. Aquesta visita està centrada a aprendre i intercanviar coneixements sobre temàtiques com el transport, la micromobilitat, la innovació, el canvi climàtic (mitigació de les inundacions), l'eficiència energètica i la rehabilitació d'edificis i la infraestructura verda, entre d'altres.

L'AMB, per la seva banda, ha portat a terme presentacions sobre la zona de baixes emissions i les principals línies de treball de mobilitat sostenible i transport, el Protocol de sostenibilitat per a les intervencions d'espai públic, els projectes d'habitatge social de l'IMPSOL i l'acció en l'àmbit de planejament urbanístic.

Aquests intercanvis volen ser l'inici d'una relació amb aquestes metròpolis i amb el seu ecosistema d'actors públics, universitaris i privats. El proper mes d'octubre la delegació nord-americana visitarà l'AMB.

El projecte s'emmarca en les línies de treball del Pla d'internacionalització de l'AMB 2021-2025, que té, entre els seus objectius, fomentar la innovació i l'intercanvi de coneixement amb les metròpolis dels Estats Units.

Related publications

 • decorativa
  Plans and programmes

  Internationalisation Plan 2021-2025

  Subject:
  International Relations
  Type:
  General interest
  Public:
  General
  Edition:
  Plans and programmes
  Support:
  Electronic

Where

 • Marker

  Boston, City Hall