Finalitza VIIè cicle d'activitats

| Subject: Parks

Més d'una trentena d'activitats amb més d'un miler de participants

El 7è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans, que l'AMB i el Museu de Ciències Naturals (Nat) realitzen en col·laboració amb els ajuntaments, ha finalitzat amb èxit de tota mena de públic i més activitats que les programades des de la seva primera edició al 2011.

Se'n fan dos cicles a l'any, un de primavera-estiu i un altre de tardor-hivern. Aquest cap de setmana tindrà lloc la darrera activitat del cicle de primavera que va començar el dia 1 de març i acabarà el dia 28 de juny.

En aquest 7è cicle el nombre d'activitats, ha anat creixent. Al primer cicle, a la primavera-estiu de 2011 van ser 26, en l'actualitat hem arribat a les 31 propostes, entre tallers, visites guiades o jornades participatives.

Els participants han passat de 258 el 2011, fins als 1.029 d'aquest darrer cicle que ara es tanca. Les activitats amb més èxit, i que han exhaurit les places i on s'han hagut d'augmentar les ràtios, grups i nombre d'educadors han estat: "Gastronomia Km 0. Collim i tastem cireres", al parc de Can Lluc a Santa Coloma de Cervelló,"Nit dels ratpenats" al parc de Can Vidalet a Esplugues de Llobregat i "Contes d'aigua" al parc de les Aigües a Montcada i Reixac.

L'objectiu d'aquest cicle és promoure el coneixement i difondre el valor dels espais públics que gestiona l'AMB.

Tot i tancar-se aquest cicle fins a la tardor, els parcs metropolitans continuaran oferint propostes lúdiques, didàctiques  o de sensibilització dins del programa anual de Parcs que promociona l'AMB, a més d'aquelles activitats realitzades pels propis ajuntaments.

Related documents