Nova activitat: Recursos en transformació

| Subject: Sustainability

L'activitat vol donar a conèixer el potencial dels residus com a recursos aprofitable

Durant el mes d'abril s'incorpora al PMES "Recursos en transformació" una nova activitat que té com a principal objectiu donar a conèixer el potencial dels residus com a recursos aprofitable i també els diferents processos que es duen a terme dins una planta de selecció d'envasos.

Amb aquesta activitat els alumnes es centraran en els envasos que es poden trobar tot sovint a les llars, els identificaran i reflexionaran sobre els recursos que necessaris per produir-los i el seu impacte sobre el planeta. Un cop identificats, hauran d'experimentar, per grups, com separar els materials segons diferents característiques (pes, volum, característiques magnètiques, etc.). A mode de conclusió, faran un joc en el que es presentaran uns recursos limitats i entre tots hauran de decidir què és prioritari produir què no ho és tant.

L'activitat es pot fer durant la visita a una planta de selecció d'envasos o bé a l'aula de l'escola.

Al llarg d'aquest curs l'AMB està revisant recursos i activitats amb la voluntat d'incorporar novetats al programa i complementar i millorar l'oferta existent i, d'aquesta manera, adaptar-se a les necessitats de les escoles dels municipis metropolitans.

Related documents
Related links