Apps and digital tools 139

Search for apps and digital tools
 • Imatge del web
  Webs i monogràfics
  Garantia alimentària

  Web amb un mapa d'actuacions en el territori, recursos, estudis i altres documents.

 • Guia de carrers
  Viewer
  Guia de carrers

  La guia metropolitana de carrers representa els 36 pobles i ciutats del territori metropolità com una realitat contínua. Els carrers, els camins, els equipaments o els parcs sovint es perllonguen a través dels municipis veïns. La Guia s'actualitza constantment, des de la seva primera publicació el 2007, amb informació pròpia elaborada pels serveis tècnics metropolitans i l'ajut dels diversos ajuntaments, que en validen el contingut final.

 • HUB Talent
  Plataformes
  HUB Talent

  HUB Talent és un espai digital de l'àrea metropolitana de Barcelona que té l'objectiu de ser un punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement en la nova economia del Segle XXI.

 • Imatge del web
  Plataformes
  InfoPAE

  Portal web dels PAE metropolitans.

 • Infotaxi
  Webapp
  Infotaxi

  Webapp amb tota la informació del servei de taxi: parades, tarifes, formes de pagament, cercador de taxis adaptats, drets i deures de l'usuari, entre d'altres.

 • Icona d'instància genèrica
  Electronic administration
  Instància genèrica

  Tràmit electrònic per presentar una sol·licitud, comunicació o escrit sobre qualsevol assumpte que sigui competència de l'AMB, sempre que no hi hagi un tràmit específic per realitzar el procediment en qüestió.

 • Imatge del servei digital
  IDEAMB / Environment
  Inventari dels Espais Fluvials

  Inventari d'elements dels espais fluvials gestionats per l'AMB

 • IMG
  Interactive
  Joc de l'energia i l'aigua a casa

  Joc per aprendre nous hàbits per estalviar aigua i energia.

 • LlobregatInfo
  Webapp
  LlobregatInfo

  És l'aplicació web progressiva (PWA) del parc Riu Llobregat. Conté informació sobre els itineraris i punts d'interès, la biodiversitat, els accessos, els projectes i les actuacions que s'hi han fet, entre d'altres. Es pot instal·lar des del navegador com a pantalla d'inici o accés directe. L'aplicació web és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils.

  A més, els usuaris poden fer-hi consultes o presentar queixes i suggeriments.