Mur verd a la deixalleria

Back
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas

Substitució de la tanca existent a la deixalleria per un mur de gabions amb jardí vertical. 

Gallery

Technical details

Project date:
February 2016
Start work date:
--
End work date:
--
Work execution date:
May 2018
Municipality:
Sant Adrià de Besòs
Area:
176,40 ml
Cost:
152.431,78 €
Authors:
X arquitectes Y paisatge Z enginyers
Collaborators:
Mireia Rubio, Mireia Fernandez (MS PAISATGE). Miquel Angel Caballero, Xavier Rubio (ICS ARQUITECTURA)
Contractor:
Moix

Description

El projecte contempla la substitució de la tanca existent per un mur de gabions que incorpora un jardí vertical. La tria en la vegetació d'aquest jardí vertical amb la tria d'espècies majoritàriament crasses fan que sigui d'un baix manteniment, tot creant un mosaic diferenciat. Cada mòdul té una o dues espècies per tal d'aconseguir un aspecte homogeni.