• Imatge del parc

  El parc de Joan Oliver: un paraigua verd

  La rehabilitació del parc millora l'accessibilitat des de diferents punts del municipi. L'esplanada central genera un espai polivalent ombrejat amb zones de joc i de trobada on fer activitats i espectacles, a més disposa d'uns laterals amb arbustiva que permeten l'accés i fan de barrera acústica pel trànsit rodat.

 • Imatge del projecte

  Un passatge cap al front marítim de Badalona

  S'ha generat una millor accessibilitat entre la ciutat i el passeig marítim, els equipaments litorals i les platges. També s'han instal·lat noves rampes, escales més còmodes o enllumenat de led, entre d'altres millores.

 • Imatge de la biblioteca

  Biblioteca Mercè Rodoreda

  El nou projecte de la biblioteca municipal es relaciona i s'integra formalment a un nou espai públic que consolida el carrer Major com un eix urbà. L'edifici s'organitza amb un pati central que articula les peces principals: la sala polivalent, la biblioteca i els serveis.

 • Disseny inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa

  Disseny de la Columna Integral Modular

  La columna integral modular inclou funcions de comunicació i informació per als usuaris de les platges metropolitanes. El disseny és resistent a l'ambient marí i al vent i s'ha inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa.