Mur verd a la deixalleria

Volver
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas

Substitució de la tanca existent a la deixalleria per un mur de gabions amb jardí vertical. 

Galería de imágenes

Ficha técnica

Fecha del proyecto:
Febrero 2016
Data inicio de la obra:
--
Data fin de la obra:
--
Fecha de ejecución:
Mayo 2018
Municipio:
Sant Adrià de Besòs
Superficie:
176,40 ml
Coste:
152.431,78 €
Autores:
X arquitectes Y paisatge Z enginyers
Colaboradores:
Mireia Rubio, Mireia Fernandez (MS PAISATGE). Miquel Angel Caballero, Xavier Rubio (ICS ARQUITECTURA)
Contratista:
Moix

Descripción

El projecte contempla la substitució de la tanca existent per un mur de gabions que incorpora un jardí vertical. La tria en la vegetació d'aquest jardí vertical amb la tria d'espècies majoritàriament crasses fan que sigui d'un baix manteniment, tot creant un mosaic diferenciat. Cada mòdul té una o dues espècies per tal d'aconseguir un aspecte homogeni.