Millores a AMBtempsbus

| Subject: Mobility and Transport

S'hi incorporen altres serveis de transport públic i es donen avisos sobre incidències

L'AMB ha reformulat AMBTempsbus, la seva aplicació mòbil que dóna informació sobre el servei d'autobús.

AMBTempsbus proporciona, en aquesta nova versió, informació sobre tots els serveis de transport públic que operen al territori metropolità. Així, mentre que abans només oferia dades sobre la xarxa d'autobusos, ara s'hi han afegit els serveis de Metro, Tram, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies de Catalunya, amb els corresponents horaris i itineraris.

Aquesta important actualització permet planificar amb molta més precisió els itineraris, de manera que es potencia la intermodalitat entre transports. Una altra de les novetats de l'aplicació és l'avís, en temps real, de qualsevol incidència relacionada amb la xarxa d'autobús metropolità.

A més, una nova funció afegida a AMBTempsbus és la possibilitat d'enviar suggeriments i queixes directament als tècnics de mobilitat de l'AMB, per tal de millorar els serveis. AMBTempsbus compta, en l'actualitat, amb més de 120.000 usuaris en la seva versió Android i aproximadament 56.000 en la versió iOS.

Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre les 200.000 els dies feiners i les 135.000 els caps de setmana.

Related documents