Direct access:

AMB global search engine

Educació per el desenvolupament i la sensibilització

 • Ciutats Defensores dels Drets Humans

  Human Rights Defender Cities

  The goal is to improve the understanding, promotion and defence of human rights among citizens of the participating cities. This project is aimed at promoting the work of various human rights defenders, thus helping to their protection.

 • Icona gràfica de cooperació

  Sensibilització per al desenvolupament entre el jovent

  El present projecte ha tingut com a objectiu general augmentar el compromís del jovent i la ciutadania en general envers la població més empobrida als països en desenvolupament.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a  donar a conèixer a nous públics el valor de la cooperació internacional per solucionar problemàtiques d'abast global, mitjançant la implicació del jovent en l'organització d'actes.

 • Icona gràfica de cooperació

  Solidaritat internacional transformadora entre i per les dones.

  L'objectiu general del projecte ha estat contribuir a la construcció de consciència crítica en un context de crisi, sobre la importància de la solidaritat internacional des d'una perspectiva local, a l'àrea metropolitana de Barcelona.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a contribuir a la construcció de consciència crítica, en un context de crisi, sobre la importància de la solidaritat internacional transformadora entre i per les dones, amb especial èmfasi a la feminització de la pobresa i la ciutadania econòmica de les dones, amb una mirada local a Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

 • Icona gràfica de cooperació

  El dret a l'aigua com a precursora dels drets humans

  Aquest projecte ha tingut com a objectiu general promoure i divulgar entre la població el reconeixement explícit per part de l'ONU de la nova dimensió de l'aigua i el sanejament com a dret humà bàsic que permet desenvolupar els altres drets humans.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a donar a conèixer l' experiència territorial i social a les persones que habiten la ciutat per induir la reflexió col·lectiva i individual del nostre paper com a agents de primer ordre en els diferents usos de l'aigua.

 • Icona gràfica de cooperació

  Amèrica és femení

  Com a objectiu general, el present projecte ha volgut donar a conèixer el reptes de Llatinoamèrica des de la perspectiva femenina en governança global, social, local i metropolitana.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a:aprofundir en la realitat llatinoamericana; donar a conèixer les realitats des del punt de vista social, de governs centrals i regionals, així com la realitat local i metropolitana; Intercanviar experiències de gestió i treball amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona; Ampliar el ventall de contactes de treball de l'Amèrica Llatina, des de l'Amèrica Central i del Sud; Intercanviar possibilitats de treball conjunt amb d'altres ciutats i conurbacions que fins ara han restat fora dels àmbits de treball de l'AMB.

 • Icona gràfica de cooperació

  20 anys d'agermanament entre Sant Boi i San Miguelito

  El projecte ha tingut com a objectiu general afavorir un procés de sensibilització ciutadana al voltant de la cooperació municipal, mitjançant la posada en valor de l'agermanament de San Miguelito (Nicaragua) i els canvis i els aprenentatges que ha generat als municipis de San Miguelito i de Sant Boi.
  Els objectius específics del projecte s'han centrat a  contextualitzar i mostrar l'impacte de la cooperació santboiana (impulsada tant des de l'administració com de la societat civil) mostrant les experiències reeixides pel que fa  a la millora de les condicions de vida de San Miguelito desenvolupant instruments específics de caràcter comunicatiu.

 • Icona gràfica de cooperació

  10es Jornades de Sensibilització: Construïm Bio-civilització

  L'objectiu general és contribuir a la sensibilització de les persones que participen, directament o indirecta, de les jornades en el reconeixement de la importància dels canvis que cal fer, tan a nivell individual com col•lectiu, per construir un nou model de convivència basat en la cura de la vida i del planeta.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a:
  A) Contribuir al canvi a nivell individual a través de la conscienciació sobre els canvis d'hàbits i dinàmiques que podem i hem de fer en la vida quotidiana per avançar cap a una societat més ètica i sostenible. B) Contribuir al canvi a nivell global per avançar cap a una Bio-civilització provocant un diàleg entre les experiències locals i globals que treballen en aquesta direcció.

 • Icona gràfica de cooperació

  Drets dels infants a Guinea Equatorial

  El present projecte  ha tingut  com a objectiu general sensibilitzar  la ciutadania sobre la importància dels projectes de cooperació a Guinea Equatorial de promoció dels drets humans.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a:
  -  Formar als estudiants de centres educatius de Badalona en Drets dels Infants.
  -  Conscienciar i sensibilitzar a l'alumnat dels centres educatius de Badalona sobre la realitat de la infància a Guinea Equatorial i la importància de les polítiques de cooperació
  -  Fomentar l'esperit crític i la reflexió de la ciutadania de Badalona sobre la importància de la cooperació al desenvolupament.

 • Icona gràfica de cooperació

  El dret humà a l'aigua i al sanejament

  Aquest projecte  ha tingut  com a objectiu general promoure la importància de la cooperació internacional al desenvolupament a través dels projectes d'aigua i sanejament i sensibilitzar  la ciutadania.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a fomentar la solidaritat internacional a través de la sensibilització envers la crisis mundial de l'aigua i els projectes de cooperació municipal que lluiten contra l'eradicació de la pobresa.

 • Icona gràfica de cooperació

  El dret a l'alimentació en els països en desenvolupament

  L'objectiu general del projecte és contribuir a generar un canvi de valors, relacionats amb el dret a l'alimentació, entre els infants, joves i mestres de les escoles i/o instituts de Sant Boi que permeti caminar cap a un model alimentari socialment més just i sostenible.

  Els objectius específics del projecte s'han centrat a propiciar la reflexió dels alumnes i dels mestres de tres centres educatius de Sant Boi de Llobregat sobre les conseqüències del nostre model alimentari actual i introduir alternatives per afavorir un desenvolupament social, ambiental i econòmic més just i sostenible.

 • Icona gràfica de cooperació

  Viladecans and cooperation in Senegal

  The general goal of the project has been to advance in the inclusion of the young in their role as agents of social change and transformation. This goal entails students from Viladecans coming up with a concrete analysis, a critical reflexion and   alternatives within the framework of the environmental and economic sustainability of the work done by municipal development cooperation.

  The specific goals of this project have focused on encouraging and channelling the interest of the young and secondary school students in the municipality of Viladecans in municipal international cooperation and how it is interlinked with the processes of globalization and with the fields of environmental and economic sustainability.

 • Icona gràfica de cooperació

  Seminar on preservation experiences in Africa

  The general goal of this project has been to contribute high-quality knowledge on African societies, breaking down the negative stereotypes created by the image that is projected of this continent, and encouraging people to take an interest in these peoples.

  The specific goals of this project focused on:
  A) showing community preservation experiences in Africa and showing the efforts made by African societies to preserve the environmental diversity and launch preservation campaigns that adapt to the needs and interests of local communities.
  B) Create spaces for dialogue and learning dynamics between Catalan and African initiatives and organizations regarding preservation and biodiversity.

 • Icona gràfica de cooperació

  The voices of water in the Sahel

  The general objective of this project is to give visibility to development projects carried out with the support of institutions and other funding bodies.

  The specific goals of the project have focused on explaining the development projects in poor countries to citizens of Santa Coloma de Gramenet and several towns in the metropolitan area of Barcelona, so they know how the money dedicated to these projects by the institutions is used.