L'AMB ajorna la llaurada i les tasques habituals a les platges metropolitanes

| Subject: Beaches

La gestió de les platges metropolitanes per part de l'AMB se centrarà a inspeccionar-les i a dur a terme les tasques mínimes de neteja i manteniment.

Màquina llaurant les platges de Castelldefels

L'AMB ajorna la llaurada de la sorra per preparar la temporada de bany i adapta la gestió habitual de les platges metropolitanes en compliment del Reial decret d'estat d'alarma pel virus SARS-CoV-2, que limita la llibertat de circulació de les persones amb l'objectiu de reduir la propagació del coronavirus. Aquestes mesures tindran una durada mínima de 15 dies. Cal recordar que aquest estat d'alarma impedeix que la ciutadania vagi a les platges.

En aquest sentit, la gestió de les platges metropolitanes per part de l'AMB se centrarà a inspeccionar-les i a dur a terme les tasques mínimes de neteja i manteniment per garantir la qualitat higiènica de les platges i per resoldre incidències que puguin comprometre la seguretat de les persones. Totes aquestes tasques es realitzaran amb la màxima seguretat tant per als equips de treball com per al conjunt de la ciutadania i en estreta coordinació amb els ajuntaments del litoral metropolità.

Related documents