Visita d'una delegació ministerial de Tunísia per conèixer la política d'habitatge

| Subject: International Relations

L'IMPSOL mostra actuacions fetes a Montgat i Sant Adrià del Besòs

L'IMPSOL mostra actuacions fetes a Montgat i St. Adrià del Besòs
L'IMPSOL mostra actuacions fetes a Montgat i St. Adrià del Besòs | Premsa AMB
Una delegació provinent de Tunísia ha visitat la seu de l'AMB amb l'objectiu de conèixer de quina manera l'administració metropolitana, a través de l'IMPSOL, exerceix la seva competència en la promoció del sòl i d'habitatge amb protecció oficial, des del disseny i construcció de les promocions d'habitatge fins a la seva comercialització.

La delegació estava encapçalada per Anis Ghedira, secretari d'estat d'Habitatge del Ministeri de l'Equipament, l'Habitatge i l'ordenació territorial de Tunísia. El grup ha estat rebut per Ramon Torra, gerent de l'AMB, i Amadeu Iglesias, gerent de l'IMPSOL.

La visita està emmarcada en els treballs que l'AMB porta a terme a la Mediterrània a partir de la xarxa Medcities, així com en l'acord que l'Agència Catalana de l'Habitatge, l'AMB i Medcities tenen en matèria de col·laboració a la mediterrània.

Un altre dels eixos temàtics de la reunió ha estat el de la recuperació de la façana marítima de l'àmbit metropolità. Després de la reunió, la delegació ha visitat promocions a la ciutat de Sant Adrià de Besòs i Montgat, per conèixer com són els habitatges que l'AMB produeix, i com es gestionen els sòls per fer habitatge i renovar la ciutat.

Related documents