Una delegació del govern de Tunísia visita l'AMB

| Tema: AMB

Aquest matí ha tingut lloc la visita d'una delegació provinent de Tunísia a la seu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), encapçalada per Anis Ghedira, Secretari d'Estat d'habitatge del Ministeri de l'Equipament, l'Habitatge i l'ordenació territorial de Tunísia. El grup ha estat rebut per Ramon Torra, gerent de l'AMB, i Amadeu Iglesias, gerent de l'IMPSOL.

La visita està emmarcada en els treballs que l'AMB porta a terme a la Mediterrània a partir de la xarxa Medcities, així com en l'acord que l'Agència Catalana de l'Habitatge, l'AMB i Medcities tenen en matèria de col•laboració a la mediterrània. L'objectiu és conèixer de quina manera l'AMB, a través de l'IMPSOL, exerceix la seva competència en la promoció del sòl i d'habitatge amb protecció oficial, des del disseny i construcció de les promocions d'habitatge fins a la seva comercialització.

Un altre dels eixos temàtics de la reunió ha estat el de la recuperació de la façana marítima de l'àmbit metropolità, un territori en què l'AMB té diverses competències, com ara el manteniment i equipament dels 30 quilòmetres de platges o la construcció i remodelació de passejos marítims, com ara els de Badalona o Castelldefels.

Després de la reunió, la delegació ha visitat diverses promocions d'habitatge de l'IMPSOL, concretament a St. Adrià i a Montgat, amb el mateix propòsit: conèixer com son els habitatges que l'AMB produeix, i com es gestionen els sòls per fer habitatge i renovar la ciutat, sobretot a l'àmbit territorial del Barcelonès Nord.

Documents relacionats