Dotant de mobilitat la ciutat de Chefchaouen

| Subject: Mobility and Transport

L'AMB cedirà vuit busos a la ciutat marroquina del Rif, per tal de millorar el transport urbà

Carrer de Chefchaouen
Carrer de Chefchaouen
L'AMB i la ciutat marroquina de Chefchaouen han signat un conveni pel qual la primera fa donació de vuit autobusos estàndard, cedits per TUSGSAL, a través de Transport i Mobilitat de l'AMB, per tal de destinar-los al projecte de transport urbà per a la Comuna Urbana de Chefchaouen.

El conveni també preveu actuacions d'acompanyament i assessorament tècnic que consistiran en una visita prèvia de diagnosi i comprovació de la viabilitat del projecte per part de personal tècnic tant de Cooperació com de Mobilitat de l'AMB, així com l'estada a Barcelona de tres tècnics municipals de Chefchaouen que rebran formació relativa a les característiques tècniques del vehicles i als protocols de manteniment.

Els signants del conveni han estat Mohamed Sefiani, alcalde de Chefchaouen, Jordi Portabella, vicepresident de l'AMB i president del Consell Metropolità de Cooperació al Desenvolupament, i Carles Fábregas Agustí, director general de l'empresa TUSGSAL. Durant l'acte també hi ha estat present Antoni Poveda, vicepresident de Transport i Mobilitat de l'AMB.

Related documents
Related links