Jardins de Joan Salvat Papasseit

Back
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas

Projecte d'ordenació i adequació de l'accessibilitat de la plaça entre els carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra.

Technical details

Project date:
January 2018
Start work date:
--
End work date:
--
Work execution date:
March 2019
Municipality:
El Prat de Llobregat
Area:
5.931,90 m2
Cost:
1.181.702.89 €
Authors:
Carlos Llinás (AMB)
Collaborators:
Tamie Delgadillo, Ferran Roca, Jordi Larruy, Susana Casino, Jonatan Álvarez, Oriol Paluzie, Arnau Canyas, Marianna Sedrakyan (AMB).
Contractor:
BENJUMEA

Description

Projecte que reordena i adequa de l'accessibilitat de la plaça situada en la confluència dels carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra. Es tracten els límits per tal de millorar l'accessibilitat, permeabilitat i circulacions tant al voltant com a l'interior de la mateixa, plantejant una plataforma única per la plaça i els carrers adjacents; té un nou estany d'aigua, àrea de jocs infantils amb jocs inclusius, nova instal·lació d'enllumenat, reforç de la  plantació d'arbres i arbustiva i mobiliari urbà.