Ja tenim el 9è cicle d'activitats

L'edició de primavera té programades 37 activitats

Imatge d'una activitat

El 9è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans tindrà, en aquesta edició, 37 activitats pensades per gaudir i descobrir els diferents espais del territori. En aquest nou cicle de primavera s'hi incorporen nous parcs metropolitans, com el parc de les Palmeres de Corbera de Llobregat, noves activitats, com l'esnòrquel a la platja de la Mar Bella de Barcelona guiat per biòlegs marins, els detectius de la natura del parc del Turonet a Cerdanyola del Vallès, o la visita a l'exposició Salvadoriana del Jardí Botànic de Barcelona, i també algunes propostes de la Jugatecambiental de certs parcs metropolitans.

El cicle d'activitats a parcs, platges i rius metropolitans ofereix un gran ventall d'activitats per a públic de totes les edats en espais molt diversos. El seu principal objectiu és acostar al ciutadà al medi que l'envolta i fomentar el seu respecte i millora.

El 15 de febrer va finalitzar el 8è cicle d'activitats amb rècord de participació. En aquesta darrera edició hi van participar 1170 persones en 32 activitats programades, exhaurint gairebé sempre les places disponibles. Fins i tot, en algunes ocasions s'han duplicat i triplicat grups per donar cabuda a un major nombre de participants i disminuir el nombre d'inscrits en llista d'espera.

La festa Planta't al botànic en la seva edició de tardor també va ser tot un èxit. L'activitat es centrava aquesta estació i en els canvis i els fruits que produeix i hi van participar més de 3.000 persones.

Related documents