Inici de les activitats als parcs

| Subject: Environmental Education, Nature, Sensibilization

Presentació 13è cicle de parcs, platges i rius, i primeres activitats

Unes 300 persones es va aplegar, dissabte dia 26, al Museu de Ciències Naturals per participar activament en la inauguració del 13è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

L'acte va consistir en una jornada de portes obertes que permetia la visita a l'exposició permanent del Museu Planeta Vida, a la nova exposició temporal Som Natura i la visita al niu de ciència, espais habituals del museu, i també es va oferir l'espectacle infantil L'Ornet vol cantar de la Cia. Inspira Teatre. El Museu de Ciències Naturals és, juntament amb l'AMB i els ajuntaments metropolitans, organitzador d'aquest cicle.

Tots els participants es van emportar el calendari de la programació del nou cicle que inclou més de 60 activitats adreçades a públic de totes les edats.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal inscriure-s'hi prèviament a través del telèfon o el correu electrònic. La inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat. Totes les novetats del cicle es podran seguir a twitter i instagram.

Festa de les roses

L'endemà, diumenge 27 de gener, va tenir lloc la primera activitat d'aquest programa: la festa de les roses al parc de Torreblanca. Van ser més de 300 persones les que es van aplegar al roserar per participar en el programa que s'oferia: una botifarrada popular, el taller de plantació i poda de rosers, un concurs de dibuix sobre les roses i finalment un itinerari guiat per un tècnic de l'AMB per conèixer els valors del parc en el qual van participar una trentena de persones.

Les varietats plantades, de colors ben diversos, arribaran al seu màxim esplendor al mes de maig, moment recomanat per visitar el roserar, que compta amb més 600 exemplars de més de 45 varietats diferents.

Related documents
Related links
Related publications
Where
Marker
Museu NAT Barcelona
Marker
Parc de Torreblanca Sant Just Desvern