Ampliació de la L52

| Subject: Buses

El servei arriba ara fins al barri de Mas Lluí, de Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat

L'AMB ha presentat al barri de Mas Lluí, que comparteixen Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat, la millora del servei de la línia L52, que consisteix en l'ampliació del seu recorregut fins al barri de Mas Lluí, entre Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat. També es millora la regularitat del servei.

Aquesta ampliació facilita als veïns la connexió del barri de Mas Lluí amb el tramvia al Consell Comarcal, Sant Joan Despí, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat, i arriarà fins a la Ciutat de la Justícia.

Aquesta millora es complementa amb la nova línia L30 inaugurada al barri de Mas Lluí la passada tardor, que va doblar l'oferta de transport públic existent al barri i va millorar la connexió amb el centre de Sant Just Desvern.

Per dur a terme aquesta ampliació i millora del servei la línia L52, l'AMB incorpora un vehicle més a la flota actual de la línia. Concretament, la freqüència de pas d'aquesta línia és de 20 minuts en dies feiners i de 30 minuts en dissabtes i festius.

L'acte de presentació de la millora de la línia ha anat a càrrec del vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, i l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà.

"Cal seguir potenciant la mobilitat en transport públic i construir carrils bus, que permetran millorar la velocitat comercial dels autobusos. Hem de seguir millorant les freqüències de pas, per donar més oportunitats als veïns d'aquests municipis i, en general, de tota la metròpolis de Barcelona", ha explicat Poveda. Alhora, el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB ha destacat la necessitat de reduir l'ús del vehicle privat per fer front a la contaminació atmosfèrica que afecta greument la salut.

Aquesta millora s'emmarca en un potent paquet de mesures per reforçar i millorar el servei de Bus Metropolità.

Related documents
Where
Marker
Passeig del Comte de Vilardaga (barri de Mas Lluí)